skrevet af Pernille Taarup
May
07

"He's just not that into you"

I en episode af Sex and the City, hvor Miranda beder Carries kæreste Jack Berger om at analysere en tidligere dates opførsel. Manden afslog Mirandas invitation om at komme med op til hendes lejlighed, fordi han sagde, at han havde et tidligt møde. Berger konkluderer. "He's just not that into you", og tilføjer, "When a guy's really into you, he's coming upstairs, meeting or no meeting."

Det giver så god mening. Hvis du ikke høre noget fra...

skrevet af Pernille Taarup
Jul
18

Der er 6 år i mellem min søster og jeg. De 6 år var en stor aldersforskel, da vi var børn, men efter vi er blevet voksne har årene udlignet sig. Vi ligner hinanden - min søster og jeg. Så meget, at vi tit bliver spurgt om vi er tvillinger. Her udspiller sig den samme scenen hver gang. Jeg siger tak og smiler, og min søster siger nej, vi er søstre, men hun er 6 år ældre end mig.

Det samme gentog sig forleden, da min søster og jeg efter en Sanne Salomonsen koncert var endt på en cocktailbar. En ung...

skrevet af Pernille Taarup
Jul
09

Curlingforældre, der kørte deres børn til Roskilde Festival, trak mange overskrifter. Jeg kan ikke blive forarget over, at forældre hjælper deres børn ved at køre dem og deres bagage til Roskilde.

Jeg har selv, inden begrebet curlingforældre blev opfundet, haft en far, der både hentede og bragte mig. I min gymnasietid har han kørt ud og hentet mig i Lyngby, når jeg ikke kunne komme hjem fra fest kl. 3 om natten. Vi havde en aftale om, at jeg kunne ringe, hvis jeg ikke kunne komme hjem. Dengang var der ikke...