Hvem er jeg?

Jeg bor på Østerbro i København. Jeg er fraskilt og har 3 børn. Emilie på 28 år er mediegrafiker og bor med sin kæreste på Østerbro lige i nærheden af mig. Emma og Frederik er 21 år, og de bor stadig hjemme hos mig. Jeg elsker at bruge byen og går meget på café for at drikke min latté og betragte mine omgivelser. Det giver mig utrolig meget inspiration til at skrive mine klummer og blogindlæg.

Jeg er livsnyder, og jeg elsker at rejse. For 3 år siden opholdt jeg mig 4 uger alene i en lille bitte hyggelig by i Umbrien, Italien. At være en del af den italienske hverdag gav mig masser af inspiration og tid til at skrive. Jeg forsøger stadig at finde tid til at læse, skrive, gå ture og sidde på café og studere mennesker, og mine oplevelser deler jeg her på min blog. Jeg håber, at du vil blive underholdt og inspireret, og du er mere end velkommen til at kommentere. 

Når jeg ikke rejser og skriver, arbejder jeg som konsulent med team- og lederudvikling, og det er min filosofi, at tingene ikke behøver at være svære - rent faktisk skal de være enkle. Jeg har gennem de sidste 20 år opnået stor praktisk erfaring og gode resultater med at arbejde med autencitet, nærvær og med at sige tingene, som de er. Herudover holder jeg foredrag om ledelse og skriver artikler.